مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 اسفند 1403 ساعت 10:102025-02-28ورزشي

استقلالی هستم ولی سرمربیگری در این تیم اولویت اولم نیست


سرمربی تیم فوتبال خاتون بم در مورد احتمال خداحافظی او با این تیم گفت: استقلالی هستم ولی سرمربیگری در این تیم اولویت اولم نیست.

- سرمربی تیم فوتبال خاتون بم در مورد احتمال خداحافظی او با این تیم گفت: استقلالی هستم ولی سرمربیگری در این تیم اولویت اولم نیست.

مرضیه جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص کسب یازدهمین قهرمانی در رقابت های لیگ برتر فوتبال زنان اظهار کرد: لیگ پر فشاری بود و از همان ابتدا وقتی تعدادی از بازیکن ها به صورت قرضی به تیم های دیگر رفتن و یا در ادامه دچار مصدومیت شدند شرایط برای تیم سخت شد ولی در نهایت همه کنار هم تلاش کردیم تا به آن هدفی که از ابتدا داریم دست پیدا کنیم که خوشبختانه محقق هم شد.

وی افزود: لیگ برتر فوتبال زنان چند سالی است که حسابی جذاب شده و بازی ها خیلی نزدیک به هم است.

از همان ابتدا تیم قهرمان مشخص نیست که همین امر باعث شده بازی های با کیفیتی را تماشا کنیم.

مدیریت خوب ناظمی این وضعیت را فراهم کرده که واقعاً یک لیگ پویا و هیجان انگیز داشته باشیم.

جعفری در پاسخ به این پرسش که از نظر فنی نقاط قوت تیم خاتون بم را چه می دانید که باعث شده برای یازدهمین بار عنوان قهرمانی را به دست بیاورد؟ گفت: دو عامل در این موضوع دخیل هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استقلالی هستم ولی سرمربیگری در این تیم اولویت اولم نیست

استقلالی هستم ولی سرمربیگری در این تیم اولویت اولم نیست