مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اسفند 1403 ساعت 10:302025-02-23اقتصادي

گاز بیش از 35 هزار باغ ویلا در گیلان قطع شد


تاکنون گاز بیش از 35 هزار باغ ویلای خالی از سکنه در استان قطع شده است.

- رشت- سرپرست شرکت گاز گیلان گفت: تاکنون گاز بیش از 35 هزار باغ ویلای خالی از سکنه در استان قطع شده است.

مسعود برادران نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مقدار مصرف گاز طی روز گذشته اظهار کرد: آمارها برای روز گذشته 28 میلیون 600 هزار متر مکعب گاز که 19 میلیون 600 هزار مترمکعب مصرف در بخش خانگی استان را نشان می دهد.

سرپرست شرکت گاز گیلان از قطع 35 هزار و 899 باغ ویلا خالی از سکنه در استان خبر داد و بیان کرد: تاکنون 96 مورد قطع گرماتاب در گیلان صورت گرفته است.

برادران نصیری با بیان اینکه 191 مورد بازدید از مراکز اداری و دولتی در روز گذشته انجام شده است، گفت: تاکنون 38 هزار و 276 مورد بازدید از ادارات دولتی صورت گرفت.

وی از قطع گاز حدود سه هزار و 827 مرتبه واحد اداری گیلان خبر داد و افزود: در روز گذشته گاز 14 مرکز اداری و دولتی گیلان قطع شد.

سرپرست شرکت گاز گیلان با بیان اینکه تاکنون دوازده هزار و 10 مورد بازدید از اماکن تجاری انجام شده است، گفت: در روز گذشته یک مورد قطع گاز مراکز تجاری عمومی انجام گرفت و به صورت دوره ای 1883 مورد قطع گاز انجام شد.

وی با اشاره به هشدارهای هواشناسی در گیلان گفت: شهروندان با جدی گرفتن این هشدار و رعایت نکات ایمنی و صرفه جویی در مصرف گاز، از بروز هر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گاز بیش از 35 هزار باغ ویلا در گیلان قطع شد

گاز بیش از 35 هزار باغ ویلا در گیلان قطع شد