مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 12:352025-02-19سياسي

کشور ما در مسیر احسان و صلح پیشتاز است


رییس مرکز حل اختلاف کشور با تأکید بر اهمیت فرهنگ گذشت و احسان، از ایجاد و گسترش دادگاه های صلح در سراسر کشور خبر داد و گفت: نقش این نهادها در کاهش اختلافات و تقویت برادری است.

- گرگان- رییس مرکز حل اختلاف کشور با تأکید بر اهمیت فرهنگ گذشت و احسان، از ایجاد و گسترش دادگاه های صلح در سراسر کشور خبر داد و گفت: نقش این نهادها در کاهش اختلافات و تقویت برادری است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام هادی صادقی صبح چهارشنبه در نخستین همایش تجلیل از چهره های ماندگار صلح با اشاره به جایگاه گذشت و ایثار در آموزه های اسلامی گفت: کسانی که در مسیر احسان و گذشت گام برمی دارند، مقامی والا نزد خداوند دارند.

در روایات آمده است که اگر کسی از خون عزیز خود بگذرد، خداوند بهشت را برای او تضمین کرده و این عمل موجب رحمت و رضوان الهی می شود.

وی افزود: گذشت انواع مختلفی دارد؛ گاه فرد از جان خود می گذرد، گاه از مال خود و گاه از حق خود در دعاوی حقوقی.

یکی از ارزشمندترین انواع احسان، کمک به آزادی بدهکاران مالی از زندان است.

وقتی فردی از زندان آزاد می شود، تنها خودش نجات پیدا نمی کند، بلکه خانواده و فرزندان وی نیز از مشکلات و آسیب های اجتماعی رهایی می یابند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشور ما در مسیر احسان و صلح پیشتاز است

کشور ما در مسیر احسان و صلح پیشتاز است