مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 اسفند 1403 ساعت 12:052025-02-21اجتماعي

آماده باش مدیریت بحران برای 5 روز آینده


 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حامد یزدی مهر، صبح جمعه در جمع خبرنگاران درباره شرایط جوی پیش روی استان تهران هشدار داد و گفت: از صبح جمعه 3 اسفند 1403، - مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی از بارش برف و وقوع یخ بندان در نیمه شمالی استان خبر داد و گفت: مدیریت بحران برای پنج روز آینده آماده باش است.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حامد یزدی مهر، صبح جمعه در جمع خبرنگاران درباره شرایط جوی پیش روی استان تهران هشدار داد و گفت: از صبح جمعه 3 اسفند 1403، یک سامانه بارشی فعال می شود که تا صبح دوشنبه 6 اسفند ادامه خواهد داشت، این سامانه باعث بارش باران و برف، وزش باد شدید موقتی، پدیده مه و کولاک برف در نیمه شمالی، غربی و مرکزی استان تهران به ویژه در مناطق میگون، شمیرانات، آبعلی، لواسان، دماوند، فیروزکوه، پردیس، شرق تهران و شهر تهران خواهد شد.

وی افزود: این بارش ها می توانند باعث لغزندگی معابر و جاده ها، اختلال در حمل ونقل به ویژه در مسیر های کوهستانی و گردنه ها، مه و محدودیت دید، کولاک برف و انباشت برف در مناطق شمالی، بالا آمدن سطح آب رودخانه ها، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ در نقاط مستعد، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، وزش باد شدید تا خیلی شدید لحظه ای به و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آماده باش مدیریت بحران برای 5 روز آینده

آماده باش مدیریت بحران برای 5 روز آینده