مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اسفند 1403 ساعت 10:102025-02-25اجتماعي

ماندگاری هوای سرد در روزهای آینده/ بارش برف و باران ادامه می یابد


امروز سه شنبه (7 اسفند ماه) بارش برف و باران وزش باد و کاهش دما در استان های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی پیش بینی می شود.

- ماندگاری هوای سرد در روزهای آینده/ بارش برف و باران ادامه می یابد امروز سه شنبه (7 اسفند ماه) بارش برف و باران وزش باد و کاهش دما در استان های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی پیش بینی می شود.

رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به ماندگاری هوای سرد تا روز پنجشنبه، از بارش برف شدید در شمال خراسان رضوی، وزش باد شدید و کاهش دما در بعضی استان ها طی امروز سه شنبه (7 اسفندماه) خبر داد.

  صادق ضیاییان در گفت وگو با ایسنا در توضیح بیشتر اظهار کرد: امروز سه شنبه (7 اسفند ماه) بارش برف و باران وزش باد و کاهش دما در استان های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی پیش بینی می شود.

  بارش برف شدید در شمال خراسان رضوی، وزش باد شدید و کاهش دما در 4 استان وی ادامه داد: امروز بارش برف در شمال خراسان رضوی شدید خواهد بود و ابرناکی، رگبار باران، وزش باد شدید همراه با کاهش دما و گاهی رعد و برق در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، شرق کرمان و هرمزگان رخ می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماندگاری هوای سرد در روزهای آینده/ بارش برف و باران ادامه می یابد

ماندگاری هوای سرد در روزهای آینده/ بارش برف و باران ادامه می یابد