مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 اسفند 1403 ساعت 14:312025-02-28اجتماعي

2 هزار اصله نهال در دره گردشگری نورالشهدای اراک کاشته شد


2 هزار اصله نهال در دره گردشگری نورالشهدا(گردو) به مناسبت روز درختکاری توسط مردم و مسئولان این شهر کاشته شد.

- اراک- 2 هزار اصله نهال در دره گردشگری نورالشهدا(گردو) به مناسبت روز درختکاری توسط مردم و مسئولان این شهر کاشته شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، شهردار کلانشهر اراک ظهر جمعه در همایش هر خانواده، یک نهال اظهار کرد: ایجاد شور و نشاط اجتماعی و حفظ محیط زیست و توسعه فضای سبز برنامه اولویت دار مسئولان شهری اراک است.

علیرضا محمودی با بیان اینکه درختکاری، سنت دیرینه ایرانیان است، افزود: نهال هایی که امروز در این منطقه کاشت می شوند در سال های بعد موجب زیباتر و توسعه و آبادانی و شکوفاتر شدن دره گردشگری نورالشهدا (گردو) خواهند شد تا شهروندان اراکی بیشترین بهره گیری را از این منطقه داشته باشند.

شهردار کلانشهر اراک با اشاره به کاشت 2 هزار اصله نهال در دره گردشگری نورالشهدای اراک بیان کرد: با توجه به بحث کمبود آب در این شهر، بهره گیری از روش های نوین آبیاری و کاشت گونه های گیاهی کم آب بر، مورد توجه ویژه است.

استقرار 6 ایستگاه توزیع نهال در اراک رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک نیز گفت: امروز با مشارکت خانواده های اراکی، همایش هر خانواده، یک نهال را برگزار کردیم و 2 هزار اصله نهال را در منطقه گردشگری گردو کاشت شد تا بتو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 هزار اصله نهال در دره گردشگری نورالشهدای اراک کاشته شد

2 هزار اصله نهال در دره گردشگری نورالشهدای اراک کاشته شد