مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اسفند 1403 ساعت 14:352025-03-05اجتماعي

حفظ منابع طبیعی دغدغه مسئولان شهرستان دیر باشد


حفظ منابع طبیعی باید به دغدغه تمامی مسئولان شهرستان تبدیل شود.

- بوشهر- فرماندار شهرستان دیر گفت: حفظ منابع طبیعی باید به دغدغه تمامی مسئولان شهرستان تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید علیرضا سجادی ظهر چهارشنبه در مراسم روز درختکاری که در شاهزاده محمد شهر دوراهک اظهار کرد: همه باید در کنار هم در حفظ محیط زیست کوشا باشیم و امروز همه ما در برابر آیندگان مسئولیم و می بایست با تمام توان خود در حفظ منابع طبیعی کشور تلاش کنیم.

سجادی توجه به منابع طبیعی را مهم ترین رکن توسعه پایدار دانست و گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که حفاظت از عرصه های ملی به یک فرهنگ عمومی و غالب تبدیل شود.

وی حفظ سرمایه ها مثل خاک با کاشت درختان و بذرهای مؤثر رونق بیشتری پیدا می کند، عنوان کرد: اگرچه در روز درختکاری و هفته منابع طبیعی تاکید بسیار بر درختکاری شده اما حفظ منابع طبیعی و یا درخت داری هم حائز اهمیت است.

فرماندار دیر گفت: از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تقاضا داریم امکان توزیع درخت بین شهروندان شهرستان در قالب پویش های مردمی با هدف فرهنگ سازی و مشارکت عمومی را فراهم سازد.

سجادی تصریح کرد: حفظ منابع طبیعی باید به دغدغه تمامی مسئولان شهرستان تبدیل شود و همچنین به عنوان یک مسئله اجتماعی در سطح کلان به آن توجه شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حفظ منابع طبیعی دغدغه مسئولان شهرستان دیر باشد

حفظ منابع طبیعی دغدغه مسئولان شهرستان دیر باشد