مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 اسفند 1403 ساعت 20:202025-03-12سياسي

رفع مشکلات مردم در اولویت برنامه های مسئولان باشد


در نشست های مختلف به مدیران تأکید کرده ام رفع مشکلات مردم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند و همواره، شنوای خواسته ها و دغدغه های آنان باشند.

- بوشهر-استاندار بوشهر گفت: در نشست های مختلف به مدیران تأکید کرده ام رفع مشکلات مردم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند و همواره، شنوای خواسته ها و دغدغه های آنان باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، ارسلان زارع بعد از ظهر چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان بوشهر با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مؤمنان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: معتقدم این ماه، در کنار اینکه فرصتی برای عبادت خداوند متعال و عمل به واجبات و مستحبات است؛ فرصتی برای همه ماست که خودسازی کنیم و از این مسیر، به خداشناسی برسیم.

وی افزود: شهید متقی این ماه عزیز امیر مؤمنان در خطبه متقین به مباحث تربیتی همچون خودسازی اشاراتی دارد و خودسازی را اولین گام برای رسیدن به خدا عنوان کرده است.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: با استعانت از بیانات ارزشمند و انسان ساز امام علی (ع) در کتاب شریف نهج البلاغه؛ خودسازی به معنای گوشه نشینی نیست بلکه انسان موجودی اجتماعی است و با حضور در جمع باید بتواند خود را به خدا نزدیک تر کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع مشکلات مردم در اولویت برنامه های مسئولان باشد

رفع مشکلات مردم در اولویت برنامه های مسئولان باشد