مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1403 ساعت 11:152025-02-24سياسي

رضازاده: پیوستن به FATF هیچ تاثیری بر حل مشکلات اقتصادی کشور ندارد


عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه مضرات پیوستن به FATF بیشتر از فواید آن است، گفت: پیوستن به FATF هیچ تأثیری بر رفع تحریم ها و حل مشکلات اقتصادی کشور نخواهد داشت.

- عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه مضرات پیوستن به FATF بیشتر از فواید آن است، گفت: پیوستن به FATF هیچ تأثیری بر رفع تحریم ها و حل مشکلات اقتصادی کشور نخواهد داشت.

یعقوب رضازاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس در هفته های گذشته بحث هایی درباره FATF داشت و به بررسی مضرات و زیان های این موضوع پرداخت.

وی افزود: در این جلسات نمایندگان مجلس فواید و مضرات پیوستن به FATF را مطرح کردند که از جمله فواید آن شفاف سازی مبادلات پولی و ارزی است.

این نماینده مجلس بیان کرد: باید به این پرسش ها پاسخ داده شود که در حال حاضر پیوستن به FATF چه مشکلی از کشور را حل می کند؟ و آیا این اقدام می تواند تحریم ها را برطرف کرده یا مشکلات اقتصادی کشور را حل کند؟ رضازاده در پایان گفت: ما در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که FATF هیچ تأثیری بر رفع تحریم ها و حل مشکلات اقتصادی کشور نخواهد داشت؛ همین موضوع شامل کنوانسیون های پالرمو و CFT نیز می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رضازاده: پیوستن به FATF هیچ تاثیری بر حل مشکلات اقتصادی کشور ندارد

رضازاده: پیوستن به FATF هیچ تاثیری بر حل مشکلات اقتصادی کشور ندارد