مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 10:552025-02-19سياسي

قول مساعد وزیر اقتصاد برای بازگشت درآمدهای مازاد مالیاتی به خوزستان


نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی از قول مساعد وزیر اقتصاد برای تخصیص 7 همت از مازاد درآمد مالیاتی خوزستان برای توسعه زیرساخت های استان خبرداد.

- ایسنا/خوزستان نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی از قول مساعد وزیر اقتصاد برای تخصیص 7 همت از مازاد درآمد مالیاتی خوزستان برای توسعه زیرساخت های استان خبرداد.

سید محسن موسوی زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به پیگیری های انجام شده برای افزایش اعتبارات استان خوزستان اظهارکرد: در این راستا در نامه ای به وزیر اقتصاد خواستار تخصیص 7 همت از مازاد درآمد مالیاتی خوزستان برای توسعه زیرساخت های استان شدم که این درخواست با تایید و قول پیگیری از سوی همتی وزیر اقتصاد همراه شده است.

وی افزود: اداره کل امور مالیاتی خوزستان تمام مطالبات خود را تا بهمن ماه از طریق مالیات شرکت ها و نهادهای استان دریافت کرده و علاوه بر آن، 7 همت نیز مازاد اخذ شده است.

موسوی زاده بیان کرد: از وزیر اقتصاد درخواست کردم که این مبلغ مازاد به صورت تشویقی در بخش های عمرانی، بهداشتی و سایر حوزه های مهم استان هزینه شود.

وی با اشاره به تایید همتی، وزیر اقتصاد و قول پیگیری وی برای این مطالبه استان گفت: حالا چشم امید مردم خوزستان به تحقق این وعده و تخصیص اعتبارات موردنیاز برای بهبود شرایط استان دوخته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قول مساعد وزیر اقتصاد برای بازگشت درآمدهای مازاد مالیاتی به خوزستان

قول مساعد وزیر اقتصاد برای بازگشت درآمدهای مازاد مالیاتی به خوزستان