مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1403 ساعت 22:502025-03-03سياسي

ثابتی: برخورد با جریان های فاسد لجن پراکنی ضروری است / سکوت دستگاه های امنیتی و قضایی جای سوال دارد+فیلم


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در ویژه برنامه «بهارستان» خبرگزاری دانشجو با انتقاد از فعالیت جریان های فاسدی که با پول های کثیف و معاملات پشت پرده به لجن پراکنی در فضای مجازی می پردازند، - ثابتی: برخورد با جریان های فاسد لجن پراکنی ضروری است / سکوت دستگاه های امنیتی و قضایی جای سوال دارد+فیلم امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس، با انتقاد از جریان های فاسدی که با پول های کثیف و معاملات پشت پرده به لجن پراکنی در فضای مجازی می پردازند، گفت: دستگاه های امنیتی و قضایی باید با این افراد برخورد جدی و قانونی داشته باشند تا ریشه این جریان های مخرب خشک شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در ویژه برنامه بهارستان خبرگزاری دانشجو با انتقاد از فعالیت جریان های فاسدی که با پول های کثیف و معاملات پشت پرده به لجن پراکنی در فضای مجازی می پردازند، خواستار برخورد جدی دستگاه های امنیتی و قضایی با این افراد شد.

ثابتی با اشاره به سفر محمدباقر قالیباف به لبنان در بحبوحه ماجرای جنگی گفت: آقای قالیباف در اوج ماجرای جنگی به لبنان رفت و من همان زمان از او تشکر کردم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثابتی: برخورد با جریان های فاسد لجن پراکنی ضروری است / سکوت دستگاه های امنیتی و قضایی جای سوال دارد+فیلم

ثابتی: برخورد با جریان های فاسد لجن پراکنی ضروری است / سکوت دستگاه های امنیتی و قضایی جای سوال دارد+فیلم