مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 اسفند 1403 ساعت 16:452025-03-01سياسي

پزشکیان: تفویض اختیارات به استانداران با تعامل و همکاری پیش برود


در موضوع تفویض اختیارات نیز کار به شکل دستوری آنچنان که باید به پیش نمی رود، بلکه باید با تعامل و رسیدن به درک مشترک همراهی و همکاری همه سیستم را جلب کنیم.

- رییس‎ جمهور گفت: در موضوع تفویض اختیارات نیز کار به شکل دستوری آنچنان که باید به پیش نمی رود، بلکه باید با تعامل و رسیدن به درک مشترک همراهی و همکاری همه سیستم را جلب کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه در نشست استانداران سراسر کشور ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، با بیان اینکه ما و شما بار سنگینی بر دوش داریم و باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات انباشته کشور را حل کنیم، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در سخنان استانداران محترم بازتاب بیشتری داشت، اعمال نظر و فشار در انتصاب مقامات استانی بود.

یکی از مؤثرترین راهکارهای رفع این مشکل تدوین شاخص هایی برای هر مسئولیت و منصب است تا افراد از هر طریقی که معرفی شدند، به شرط تطبیق با این شاخص ها منصوب شوند.

رییس جمهور افزود: اگر برای هر جایگاهی متناسب با توانمندی های مورد نیاز، شاخص هایی در زمینه مهارت ها، سوابق، تحصیلات، تخصص در زمینه های کارگروهی، مدیریت، حل مسئله و برنامه ریزی تدوین شد، آن وقت تفاوتی ندارد که افراد برای انتصاب، از طرف چه فرد یا مرجعی پیشنهاد شوند، هر کس که بیشترین انطباق را با شاخص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: تفویض اختیارات به استانداران با تعامل و همکاری پیش برود

پزشکیان: تفویض اختیارات به استانداران با تعامل و همکاری پیش برود