مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 اسفند 1403 ساعت 14:162025-03-12سياسي

همدلی مسئولان باعث رشد اقتصاد می شود


جریانات سیاسی باید با یکدیگر و بخصوص با مردم همدل و همراه شوند؛ در غیر این صورت دعوا و درگیری ها می تواند آسیب های جدی به ساختارهای سیاسی، - یک اقتصاددان گفت: جریانات سیاسی باید با یکدیگر و بخصوص با مردم همدل و همراه شوند؛ در غیر این صورت دعوا و درگیری ها می تواند آسیب های جدی به ساختارهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور بزند.

بهنام ملکی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: وفاق باید روی منافع ملی صورت بگیرد.

یعنی همه افراد کشور اعم از مسئولان قوای مجریه، مقننه و قضاییه و مردم در جهت عظمت ایران، کرامت مردم و توسعه کشور با یکدیگر همدل و همسو شوند.

اگر وفاق را با این معنی در نظر بگیریم و جریانات به جای این که نیروهای همدیگر را حذف کنند در جهت حفظ منافع ملی هم راستا شوند، کارآمدی و شفافیت بالا می رود.

وی افزود: در سوی مقابل اما مسیر جدایی و تقسیم قدرت در بین جریانات سیاسی شکل بگیرد ممکن است تحقق توسعه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی با تردید مواجه شود.

یک جاهایی لازم است رقابت صورت گیرد اما باید سازنده باشد.

این رقابت برای پاسخگویی بهتر در تضمین منافع ملی باشد.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: اگر وفاق به گونه ای صورت گیرد که هرکدام از زورمندان سهمی در قدرت بگیرند تا بخواهند کوتاه بیایند این خودش ممکن است به ناامنی بیشتر منافع ملی منج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همدلی مسئولان باعث رشد اقتصاد می شود

همدلی مسئولان باعث رشد اقتصاد می شود