مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اسفند 1403 ساعت 10:102025-02-23سياسي

با وجود مدیران بومی در کردستان بهانه ای برای خدمت مطلوب به مردم وجود ندارد


نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز با وجود مدیران بومی در کردستان دیگر بهانه ای برای خدمت مطلوب به مردم وجود ندارد گفت: - با وجود مدیران بومی در کردستان بهانه ای برای خدمت مطلوب به مردم وجود ندارد ایسنا/کردستان نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز با وجود مدیران بومی در کردستان دیگر بهانه ای برای خدمت مطلوب به مردم وجود ندارد گفت:همه باید با هم افزایی برای خدمت به مردم تلاش کنند.

سالار مرادی امروز یکشنبه (5 اسفند) در آیین تکریم و معارفه فرماندار جدید سنندج اظهار کرد: بعد از تغییراتی که در استان صورت گرفت امروز شاهد تغییر فرمانداران در سه شهرستان استان هستیم.

وی افزود: فرماندار قبلی سنندج سختکوش، مردم شناس و پای کار بود و انتظار می رود که این مسیر برای خدمت به مردم ادامه یابد.

نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: غریب سجادی اولین فرماندار بومی و اهل سنت سنندج است و این امر بار مضاعف خدمت را برای وی به دنبال دارد.

وی، با اشاره به اینکه سنندج قلب کردستان است و نیازمند بررسی هایی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: توجه به اشتغال و راه های مواصلاتی، مرز و راه رو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با وجود مدیران بومی در کردستان بهانه ای برای خدمت مطلوب به مردم وجود ندارد

با وجود مدیران بومی در کردستان بهانه ای برای خدمت مطلوب به مردم وجود ندارد