مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 اسفند 1403 ساعت 14:402025-03-08اقتصادي

چرا هزینه ها به دلار، اما حقوق ها به ریال است؟


نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به آخرین وضعیت دستمزد در کشور ترکیه گفت: در کشور ترکیه طبق آخرین اطلاعات دستمزد ها به 630 دلار افزایش یافته است، - نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به آخرین وضعیت دستمزد در کشور ترکیه گفت: در کشور ترکیه طبق آخرین اطلاعات دستمزد ها به 630 دلار افزایش یافته است، اما در ایران نگاه دستمزد و کارگر سرمایه ای است و نباید به دستمزد و نیروی انسانی نگاه کالایی و سرمایه ای داشته باشیم.

نماینده کارگران در شورای عالی کار، گفت: در حال حاضر علت عدم برابری نرخ دستمزد با کشور های همسایه موجب شده در بحث حتی کارگران ساده هم با مهاجرت رو به رو شویم.

  به گزارش ایسنا، محسن باقری بر لزوم افزایش و به روز رسانی دستمزد کارگران به شکل فصلی تاکید کرد و اظهار داشت: وقتی همه قیمت ها در کشور به سمت جهانی شدن در حرکت است، چه اشکالی دارد که دستمزد کارگران و کارمندان نیز با دلار شناور شود.

  در یک گفت وگوی رادیویی اظهار کرد: در کشور ما تفکر جهانی شدن و به روز شدن قیمت ها بر اساس قیمت های جهانی مطرح است، اما دستمزد ها به این شکل نیست به نحوی که افزایش روزانه و بعضا ساعتی کالا ها را شاهدیم تا جایی که حتی لوبیا چیتی در بازار خودش را در رقابت با گوشت قرمز مطرح می کند، اما در مورد دستمزد چنین اتفاقی را شاهد نیستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا هزینه ها به دلار، اما حقوق ها به ریال است؟

چرا هزینه ها به دلار، اما حقوق ها به ریال است؟