مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اسفند 1403 ساعت 16:152025-03-02اقتصادي

دادگستری: پیامک های جعلی سود سهام عدالت از ترفندهای کلاهبرداری است


کلاهبرداران با ارسال پیامکی به دارندگان سهام عدالت، آنها را فریب می دهند که سود سهام خود را دریافت کنند؛ البته کلاهبرداران سهام عدالت تنها به این شیوه اکتفا نکرده اند و در روش دیگر خود با ارسال پیامک جعلی با عنوان ابلاغیه قضایی حساب های بانکی .

- دادگستری: پیامک های جعلی سود سهام عدالت از ترفندهای کلاهبرداری است کلاهبرداران با ارسال پیامکی به دارندگان سهام عدالت، آنها را فریب می دهند که سود سهام خود را دریافت کنند؛ البته کلاهبرداران سهام عدالت تنها به این شیوه اکتفا نکرده اند و در روش دیگر خود با ارسال پیامک جعلی با عنوان ابلاغیه قضایی حساب های بانکی دیگری را در قبضه خود قرار می دهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: پیامک های جعلی سود سهام عدالت یکی از ترفندهای کلاهبرداری برای دسترسی به اطلاعات اشخاص است.

  به گزارش ایسنا، ابوالفضل نیکوکار با بیان اینکه پیامک های جعلی سود سهام عدالت به طور معمول حاوی یک لینک هستند که دارندگان سهام عدالت را به یک درگاه غیررسمی هدایت می کند، اظهار کرد: در این درگاه، از دارندگان سهام عدالت خواسته می شود که اطلاعات شخصی مانند کد ملی، شماره حساب و رمز دوم کارت بانکی خود را وارد کنند و سپس کلاهبرداران پس از دریافت این اطلاعات، از آن ها برای برداشت غیرمجاز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دادگستری: پیامک های جعلی سود سهام عدالت از ترفندهای کلاهبرداری است

دادگستری: پیامک های جعلی سود سهام عدالت از ترفندهای کلاهبرداری است