مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 اسفند 1403 ساعت 12:452025-03-15سياسي

صوفی: رسانه ها چهره مظلوم ایران و محور مقاومت را به جهانیان نشان دهند


عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رسانه های انقلابی می توانند با روایت و بازتاب تاریخ مقاومت و پیروزی مردمان مظلوم جهان، بر حس ملی گرایی و فرهنگ انقلابی تأکید کنند.

- صوفی: رسانه ها چهره مظلوم ایران و محور مقاومت را به جهانیان نشان دهند عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رسانه های انقلابی می توانند با روایت و بازتاب تاریخ مقاومت و پیروزی مردمان مظلوم جهان، بر حس ملی گرایی و فرهنگ انقلابی تأکید کنند.

عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره تهدیدات نرم افزاری عنوان کرد: نقش رسانه ها به عنوان تبیین واقعیت های جامعه بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

با توجه به جنگ نرم افزاری و رسانه ای که امروز در جریان است و با توجه به سرمایه گذاری قابل توجه جهان استکبار در رسانه ها برای دروغ پراکنی ها و شایعه پراکنی ها، رسانه های ما نقش بی بدیلی خواهند داشت.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب نیز بارها بر نقش رسانه ها و اثرگذاری آن ها در جهاد تبیین و جنگ نرم افزاری اشاره کرده اند .

ما نیز در مجلس و دولت باید بر موضوع رسانه ها و اهمیت آن توجه بیشتری کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صوفی: رسانه ها چهره مظلوم ایران و محور مقاومت را به جهانیان نشان دهند

صوفی: رسانه ها چهره مظلوم ایران و محور مقاومت را به جهانیان نشان دهند