مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اسفند 1403 ساعت 15:302025-03-10فناوري

نخستین عامل هوش مصنوعی کاملا خودکار جهان ابداع شد


گروهی از مهندسان نرم افزار چینی، نخستین عامل هوش مصنوعی کاملا خودکار جهان به نام «مانوس» را ابداع کردند.

- گروهی از مهندسان نرم افزار چینی، نخستین عامل هوش مصنوعی کاملا خودکار جهان به نام مانوس را ابداع کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این عامل هوش مصنوعی می تواند به طور مستقل فعالیت های پیچیده را بدون راهنمایی انسان انجام دهد.

مانوس برخلاف چت بات های چت جی پی تی، جمینای یا گورک که نیازمند داده های ورودی انسانی هستند تا فعالیت هایی انجام دهند، قادر است به طور مستقل تصمیم گیری کند و عمل انجام دهد.

برای این منظور عامل هوش مصنوعی لزوما نیازی ندارد منتظر دستورات بماند.

به عنوان مثال اگر یک فرد از مانوس بپرسد برای من یک آپارتمان پیدا کن ، ابزار می تواند تحقیق انجام دهد چند عامل مانند نرخ جرم و جنایت، آب وهواو روندهای بازار را بسنجد و در نهایت توصیه های شخصی سازی شده، ارائه دهد.

مانوس به جای استفاده از یک مدل هوش مصنوعی مانند یک مدیر چند عامل زیرمجموعه ای تخصصی را مدیریت می کند.

به این ترتیب می تواند فرایندهای کاری پیچیده و چند مرحله ای را به طور یکپارچه انجام دهد.

علاوه بر آن عامل هوش مصنوعی مذکور می تواند به طور غیرهمزمان فعالیت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخستین عامل هوش مصنوعی کاملا خودکار جهان ابداع شد

نخستین عامل هوش مصنوعی کاملا خودکار جهان ابداع شد