مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 اسفند 1403 ساعت 09:352025-03-13اقتصادي

هزینه کرد 340 میلیارد تومانی برای مباحث ترافیکی شهرستان بیرجند


شهردار بیرجند از هزینه کرد 340 میلیارد تومانی در مباحث ترافیکی این شهرستان خبر داد.

- بیرجند- شهردار بیرجند از هزینه کرد 340 میلیارد تومانی در مباحث ترافیکی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی بهترین در شورای هماهنگی ترافیک استان گفت: در طول دوره 3 ساله مدیریت شهری بحث پیشگیری را در اولویت قرار داده ایم و بیش از 340 میلیارد تومان در بحث ترافیکی در این مدت هزینه کرده ایم.

وی از رکورد بی سابقه تملک 4 هزار متر مربع اماکن شخصی توسط شهرداری و تبدیل آنها به پارکینگ های رایگان خبر داد و افزود: تملک دو هزار متر مربع دیگر را هم در دستور کار شهرداری بیرجند است و سه دوربین کد دار را هم در بلوار پیامبر اعظم (ص) نصب کرده ایم.

بهترین با اشاره به بروز رسانی طرح جامع ترافیکی شهر بیرجند تصریح کرد: خرید 7 تن رنگ برای خط کشی معابر شهر بیرجند از ابتدای سال جاری انجام و تعویض تابلوهای ورودی شهر بیرجند و همچنین معرفی مفاخر و مشاهیر بیرجند با نصب تابلوهای در ایام نوروز در حال انجام است.

وی از نصب تابلوهای هدایت مسیر، نصب 7 پایه دوربین پایش تصویر بر اساس مصوبه شورای ترافیک به عنوان دیگر اقدامات شهرداری بیرجند در روزهای پایانی سال یاد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هزینه کرد 340 میلیارد تومانی برای مباحث ترافیکی شهرستان بیرجند

هزینه کرد 340 میلیارد تومانی برای مباحث ترافیکی شهرستان بیرجند