مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 11:412025-02-19اقتصادي

رفع تعرض فوری 66 هکتار زمین دولتی در بهمن ماه


مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: امسال 185 مورد تعرض به اراضی دولتی انجام شد که در مجموع به مساحت حدود 66 هکتار به طور فوری رفع شده است.

- مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: امسال 185 مورد تعرض به اراضی دولتی انجام شد که در مجموع به مساحت حدود 66 هکتار به طور فوری رفع شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، اظهار کرد: بیشترین وقوع تعرض به اراضی دولتی در استان های فارس، خوزستان و بوشهر رخ داده است.

وی با بیان اینکه در بهمن ماه امسال 37 مورد حکم قطعی توسط یگان حفاظت به نفع دولت اجرا شده، ادامه داد: طی ماه گذشته 16 هکتار زمین دولتی از این طریق به بیت المال بازگشته است.

نبیان در پایان گفت: طی ماه گذشته در ادارات کل راه و شهرسازی استان های خراسان شمالی، سمنان، اردبیل، اصفهان، سیستان و بلوچستان، قزوین و لارستان هیچ گونه تعرضی به زمین های دولتی گزارش نشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تعرض فوری 66 هکتار زمین دولتی در بهمن ماه

رفع تعرض فوری 66 هکتار زمین دولتی در بهمن ماه