مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 اسفند 1403 ساعت 11:452025-02-22اجتماعي

مه شدید و کولاک در محورهای کوهستانی و گردنه های همدان


از پنجشنبه هفته گذشته دوم اسفند بارش برف به صورت پراکنده در بیشتر محورهای کوهستانی و گردنه های استان همدان آغاز شده و این بارش ها همچنان ادامه دارد .

- از پنجشنبه هفته گذشته دوم اسفند بارش برف به صورت پراکنده در بیشتر محورهای کوهستانی و گردنه های استان همدان آغاز شده و این بارش ها همچنان ادامه دارد .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از مه شدید همراه با کولاک برف و کاهش دید در محورهای کوهستانی و گردنه های این استان خبر داد.

  مهرداد آهکی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از پنجشنبه هفته گذشته دوم اسفند بارش برف به صورت پراکنده در بیشتر محورهای کوهستانی و گردنه های استان همدان آغاز شده و این بارش ها همچنان ادامه دارد .

  وی با اشاره به بارش برف در گردنه اسدآباد، محور کبودراهنگ_سوباشی، همدان _بیجار، گردنه سوباشی، نهاوند، نورآباد، چشمه علی محمد ملایر، محور ملایر_اراک، رزن_ آوج همراه با مه شدید و کولاک برف و کاهش دید،  خاطرنشان کرد: برف روبی محورهای استان همدان از روز پنجشنبه دوم بهمن آغاز شده و تاکنون بیش از 10 هزار کیلومتر باند برف روبی شده و برای این میزان برف روبی بیش از 3600 تن مخلوط ماسه و نمک مصرف شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مه شدید و کولاک در محورهای کوهستانی و گردنه های همدان

مه شدید و کولاک در محورهای کوهستانی و گردنه های همدان