مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 اسفند 1403 ساعت 17:252025-03-15بين الملل

محدودیت های جدید روادید آمریکا؛ 41 کشور در لیست تعلیق


دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت های سفر برای شهروندان 41 کشور است که شامل تعلیق کامل یا جزیی روادید می شود.

- دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت های سفر برای شهروندان 41 کشور است که شامل تعلیق کامل یا جزیی روادید می شود.

طبق یک سند مشاهده شده توسط رسانه ها، دولت ترامپ قصد اعمال محدودیت بر روادید 41 کشور جهان را دارد.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دولت ترامپ در حال بررسی وضع محدودیت های سفر برای شهروندان ده ها کشور به عنوان بخشی از یک ممنوعیت جدید است.

طبق سندی که به دست رسانه ها رسیده است، در مجموع 41 کشور به سه گروه جداگانه تقسیم شده اند؛ اولین گروه از 10 کشور شامل افغانستان، ایران، سوریه، کوبا و کره شمالی در میان کشورهای دیگر، برای تعلیق کامل روادید تعیین می شود.

در گروه دوم، پنج کشور اریتره، هاییتی، لائوس، میانمار و سودان جنوبی با تعلیق جزیی مواجه خواهند شد که بر روی ویزای توریستی و دانشجویی و همچنین سایر ویزای مهاجرتی، به استثنای برخی موارد، تاثیر خواهد گذاشت.

در این سند آمده است که در گروه سوم، در مجموع 26 کشور که شامل بلاروس، پاکستان و ترکمنستان در میان سایر کشورها می شود، در صورتی که دولت های آنها در مدت 60 روز برای رفع نواقص تلاش نکنند، صدور روادید ایالات متحده به حالت تعلیق در خواهد آمد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محدودیت های جدید روادید آمریکا؛ 41 کشور در لیست تعلیق

محدودیت های جدید روادید آمریکا؛ 41 کشور در لیست تعلیق