مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 اسفند 1403 ساعت 19:552025-03-14اجتماعي

تأمین زمین برای پارکینگ و ساماندهی دست فروشان در «گناوه»


تأمین زمین موردنیاز، مشکلات دیرینه این شهرستان در زمینه کمبود پارکینگ خودروها و ساماندهی و مدیریت دستفروشان را برطرف می کند.

- تأمین زمین برای پارکینگ و ساماندهی دست فروشان در گناوه بوشهر- سرپرست فرمانداری گناوه گفت: تأمین زمین موردنیاز، مشکلات دیرینه این شهرستان در زمینه کمبود پارکینگ خودروها و ساماندهی و مدیریت دستفروشان را برطرف می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دانیال اسفندیاری بعد از ظهر جمعه در حضور معاون عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در گناوه افزود: با توجه به ورود حجم بالای مسافران نوروزی به این شهرستان، مشکلات قابل توجهی در زمینه کمبود فضا برای پارکینگ و مدیریت دست فروشان به وجود آمده است.

وی اظهار کرد: رفع این مشکلات، نیازمند اقدامات فوری برای بهبود زیرساخت های حمل و نقل و همچنین ساماندهی مشاغل خیابانی است.

فرماندار گناوه از مدیرکل راه و شهرسازی خواست که زمین های بلامانع در اختیار مسئولان محلی قرار دهد تا بتوان از این فضاها برای رفع مشکلات پارکینگ و ایجاد محل های مناسب برای دستفروشان بهره برداری کرد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام، می تواند در تسهیل رفت و آمد مسافران و کاهش معضلات شهری در ایام تعطیلات نوروزی و حتی دیگر فصول سال مؤثر واقع شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأمین زمین برای پارکینگ و ساماندهی دست فروشان در «گناوه»

تأمین زمین برای پارکینگ و ساماندهی دست فروشان در «گناوه»