مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 اسفند 1403 ساعت 14:462025-03-04فرهنگي

رحمتی: ابن سینا در مباحث فلسفی امروز می تواند به ما کمک کند و حرف دارد


رییس بنیاد بوعلی سینا در نشست حکمت سینوی، گفت: روح و اندیشه ابن سینا به تعبیری در فرهنگ ایرانی-اسلامی جاری است و کانون آن با حضور ابن سینا در همدان است.

- رحمتی: ابن سینا در مباحث فلسفی امروز می تواند به ما کمک کند و حرف دارد رییس بنیاد بوعلی سینا در نشست حکمت سینوی، گفت: روح و اندیشه ابن سینا به تعبیری در فرهنگ ایرانی-اسلامی جاری است و کانون آن با حضور ابن سینا در همدان است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در بیستمین سالگرد تأسیس بنیاد بوعلی سینا، نشست حکمت سینوی با حضور اندیشمندان و فلاسفه ابن سیناپژوه، اساتید دانشگاه، اصحاب فرهنگ و هنر و سایر علاقه مندان در محل مجمع فلاسفه ایران برگزار شد.

در این نشست که بنیاد بوعلی سینا با همکاری مجمع فلاسفه ایران برپا کرده بود، هشت تن از استادان فلسفه و طب بوعلی مقالات علمی خود را ارائه کردند و در پایان به پرسش های علاقه مندان پاسخ دادند.

در این نشست نجفقلی حبیبی با موضوع گزارشی از تصحیح کتاب القانون ، نصرالله حکمت با مقاله ابن سینا در متن تعلیقات ، حجت الاسلام محمد ذبیحی با موضوع ابن سینا: فیلسوف، عارف یا متکلم ، انشالله رحمتی با مقاله ابن سینا و فلسفه عرفان ، محمد امین شاهجویی با موضوع فلسفه و ایدئولوژی: مطالعه موردی حکمت سینوی ، امیرعباس علیزمانی با مقاله احتجاب الهی از منظر ابن سینا ، سی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رحمتی: ابن سینا در مباحث فلسفی امروز می تواند به ما کمک کند و حرف دارد

رحمتی: ابن سینا در مباحث فلسفی امروز می تواند به ما کمک کند و حرف دارد