مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 اسفند 1403 ساعت 13:002025-03-15حوادث

کاهش تصادفات در نوروز مهم ترین دغدغه پلیس است


فرمانده پلیس راه استان قزوین با بیان اینکه خانواده پلیس هم قسم شده تا آسایش خود را فدای امنیت و آرامش مردم کند، گفت: دغدغه اصلی ما این است که مردم نوروزی خوب و بی حادثه داشته باشند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، فرهاد ذاکری منش ظهر شنبه در آغاز رزمایش ترافیکی نوروز در استان قزوین اظهار کرد: در تلاش هستیم تا در نوروز 1404 امنیت تردد جاده ای و اجتماعی را برای مردم فراهم کنیم و از میهمانان به خوبی پذیرایی کنیم.

وی با بیان اینکه همه خانواده پلیس هم قسم شده تا آسایش خود را فدای امنیت و آرامش مردم کند، افزود: دغدغه اصلی ما این است که مردم نوروزی خوب و بی دردسر و حادثه را پشت سر بگذرانند.

فرمانده پلیس راه استان قزوین با تاکید بر اینکه در نوروز 1403 شاهد کاهش 25 درصدی تلفات جاده ای در استان قزوین بودیم، تاکید کرد: انتظار داریم رانندگان با توجه به اینکه نقش عامل انسانی در پیشگیری از حادثه بسیار موثر است دقت بیشتری در رانندگی داشته باشند.

وی با بیان اینکه همه باید به پویش نه به تصادف بپیوندیم، تصریح کرد: نقش اول در موفقیت این پویش را رانندگان بر عهده دارند و رفتار و گفتار ما باید بر اساس قوانین راهنمایی و رانندگی باشد.

ذاکری منش با بیان اینکه پلیس با اجرای مقررات و حضور در نقاط حادثه خیز آمادگی دارد تا امنیت تردد را برقرار کند، ادامه داد: تلاش م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش تصادفات در نوروز مهم ترین دغدغه پلیس است

کاهش تصادفات در نوروز مهم ترین دغدغه پلیس است