مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 اسفند 1403 ساعت 16:002025-03-16اقتصادي

مدیران از پروژه شهرک مسکونی سبز همدان حمایت کنند


استاندار همدان با بیان اینکه حمایت همه جانبه دستگاه های اجرایی از سرمایه گذاران ضرورت ما در مدیریت استان است، گفت: مدیران متولی تمام قد از پروژه شهرک مسکونی سبز در همدان حمایت کنند.

- ایسنا/همدان استاندار همدان با بیان اینکه حمایت همه جانبه دستگاه های اجرایی از سرمایه گذاران ضرورت ما در مدیریت استان است، گفت: مدیران متولی تمام قد از پروژه شهرک مسکونی سبز در همدان حمایت کنند.

دکتر حمید ملانوری شمسی یکشنبه 26 اسفند در آیین کلنگ زنی شهرک مسکونی سبز که با مشارکت سرمایه گذاران ترک با سرمایه گذاری 15 همت در همدان اجرا خواهد شد، اظهار کرد: بارها اعلام کرده ایم اداره استان ما بر پایه دولت محلی و با تکیه بر ظرفیت ها و منابع داخلی، اعم از سرمایه اقتصادی و سرمایه انسانی بوده و راهی جز این برای توسعه استان وجود ندارد.

وی افزود: یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های انجام شده در همدان، پروژه شهرک مسکونی سبز بوده که بی تردید نقش مهمی در توسعه شهری بر عهده خواهد داشت.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه مدیران دستگاه های اجرایی متولی با حوزه خدمات تمام قد از این پروژه حمایت کنند، بیان کرد: حمایت همه جانبه دستگاه ها در این رابطه ضروری بوده تا خللی در روند اجرای پروژه ایجاد نشود و این طرح در زمان بندی تعیین شده به بهره برداری برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیران از پروژه شهرک مسکونی سبز همدان حمایت کنند

مدیران از پروژه شهرک مسکونی سبز همدان حمایت کنند