مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 16:312025-02-19سياسي

رزمنده ای که سید حسن نصرالله مسئول گزینش او بود


حزب 300 نفره ی آن روز، امروز، پس از حدود 40 سال به جایی رسیده است که به جرئت می توان گفت که امروز دیگر تفاوتی میان هویت شیعی و هویت حزب الله وجود ندارد.

- حزب 300 نفره ی آن روز، امروز، پس از حدود 40 سال به جایی رسیده است که به جرئت می توان گفت که امروز دیگر تفاوتی میان هویت شیعی و هویت حزب الله وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد قطرانی فعال فرهنگی در یادداشتی به مناسبت تشییع سید حسن نصرالله نوشت: کنار آتش روشن در شومینه، در خانه ی سرد سید نشسته بودیم.

خانه شان در روستایی زیبا، نزدیکی نبطیه، قرار داشت.

مانند بسیاری از جنوبی ها، آن ها هم خانه و کاشانه را ترک کرده بودند و به تازگی بازگشته بودند.

سید مرا به سهره ای دعوت کرده بود، همراه با برخی رزمندگان حزب، تا درباره ی حال و آینده ی مقاومت صحبت کنیم.

سهره کاملاً عربی بود! سید، آن سید دیگر، و برادر دیگر، سیگار را با سیگار روشن می کردند و من آخرش حساب تعدادشان را از دست دادم! پدرخانم سید، که از دهه ی 80 میلادی عضو حزب الله بود و از قضا سید حسن نصرالله مسئول گزینش او بود، حرف های شنیدنی بسیاری از گذشته و حال حزب داشت.

در میان صحبت هایش، خاطره ای تعریف کرد که پیش تر بخشی از آن را از زبان یکی از برادران سپاه که مدتی در لبنان فرماندهی کرده بود، شنیده بودم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رزمنده ای که سید حسن نصرالله مسئول گزینش او بود

رزمنده ای که سید حسن نصرالله مسئول گزینش او بود