مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 13:402025-02-19بين الملل

ترامپ: زلنسکی بی کفایت و احمق است/ روسیه می توانست اوکراین را نابود کند، اما نکرد


ترامپ مشروعیت حکومت زلنسکی بر اوکراین را زیر سوال برد و گفت سال هاست در آنجا انتخاباتی برگزار نشده و مشروعیت زلنسکی به 4 درصد کاهش یافته.

ترامپ گفت زلنسکی اوکراین را در جنگ 3 ساله نابود کرده است.

- ترامپ مشروعیت حکومت زلنسکی بر اوکراین را زیر سوال برد و گفت سال هاست در آنجا انتخاباتی برگزار نشده و مشروعیت زلنسکی به 4 درصد کاهش یافته.

ترامپ گفت زلنسکی اوکراین را در جنگ 3 ساله نابود کرده است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا ساعاتی پس از مذاکرات تیم سیاست خارجی  آمریکا با روسیه در شهر ریاض عربستان، در سخنانی ولودمیر زلنسکی رییس جمهوری اوکراین را آماج حملات خود قرار داد.

به گزارش عصر ایران، ترامپ در واکنش به انتقاد زلنسکی از موضع دولت او در قبال روسیه و جنگ اوکراین، به طور تلویحی اوکراین را به خاطر جنگ با روسیه مقصر دانست و زلنسکی را مسبب تداوم جنگ 3 ساله با روسیه دانست.

ترامپ در واکنش به شکایت اوکراین مبنی بر کنار گذاشته شدن این کشور از مذاکرات آمریکا و روسیه واکنش نشان داد و گفت که زلنسکی سال ها فرصت داشت تا بدون از دست دادن زمین های زیادی به توافق برسد.

ترامپ با اشاره به اینکه از اظهارات زلنسکی ناامید شده است، گفت: می شنوم که آنها از عدم حضور در [مذاکرات] ناراحت هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ: زلنسکی بی کفایت و احمق است/ روسیه می توانست اوکراین را نابود کند، اما نکرد

ترامپ: زلنسکی بی کفایت و احمق است/ روسیه می توانست اوکراین را نابود کند، اما نکرد