مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 اسفند 1403 ساعت 16:252025-03-14سياسي

روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است


روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است.

- دیواندره- امام جمعه دیواندره گفت: روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، ماموستا جلال مرادی در خطبه های این هفته نماز جمعه دیواندره در جمع نمازگزاران مسجد جامع این شهر به تبیین فواید اخلاقی روزه و نقش آن در تربیت روح و روان پرداخت و تقوا را بزرگترین سرمایه دینی انسان دانست.

امام جمعه دیواندره، با اشاره به موضوع فواید اخلاقی روزه و نقش آن در تربیت روح و روان، اظهار کرد: اولین و مهم ترین تأثیر روزه، کسب تقوا است و تقوا و خویشتن داری، بزرگترین سرمایه دینی و بالاترین خلق در انسان به شمار می رود.

وی با اشاره به باور علمای اخلاق به نقش محوری روزه در خودسازی و تهذیب نفس، افزود: روزه، تمرین مقاومت و آمادگی روحی در خودسازی اخلاق و تهذیب نفس است که بر دو پایه استوار است.

وی بیان کرد: پاکسازی و تصفیه روح از عادات ناپسند و آلودگی های مادی، که مقدمه آن شناخت صفات پسندیده و ناپسند است و آراستن نفس به صفات پسندیده و مطلوب انسانی، مانند تقوا، که از حکمت های روزه است.

امام جمعه دیواندره، روزه را بستری مناسب برای ایجاد تقوا دانست و تصریح کرد: افرادی که سالیانه، یک دوره یک ماهه را برای مبارزه با خواسته های درونی می گذرانند، از آمادگی رزمی و دفاعی بیشتری برخوردارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است

روزه، تمرین مقاومت و خودسازی اخلاقی است