مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 بهمن 1403 ساعت 10:252025-01-30سياسي

10 هزار ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی قرارگاه همدلی بسیج کردستان انجام شد

10 هزار ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی قرارگاه همدلی بسیج کردستان انجام شد

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان گفت: انجام 10 هزار و 178 مورد ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی قرارگاه مواسات، همدلی و خدمات مومنانه بسیج سازندگی کردستان انجام شده است.

- سنندج- مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان گفت: انجام 10 هزار و 178 مورد ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی قرارگاه مواسات، همدلی و خدمات مومنانه بسیج سازندگی کردستان انجام شده است.

اکبر اسماعیلی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خدمات خوب و ارزنده ای در قرارگاه های سازندگی در راستای خدمت رسانی به مردم انجام می شود.

وی با اشاره به برخی خدمات انجام شده توسط این قرارگاه در استان بیان کرد: قرارگاه مواسات، همدلی، خدمات مؤمنانه بسیج سازندگی استان کردستان تعداد 2 هزار و 971 جهیزیه توزیع کرده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان عنوان کرد: 423 هزار و 654 سبد معیشتی هم توسط این گروه جهادی توزیع شد.

اسماعیلی افزود: در بیمارستان صحرایی این قرارگاه هم 10 هزار و 187 ویزیت رایگان در مناطق محروم انجام شده است.

وی اظهار کرد: یک هزار و 900 البسه و پوشاک هم بین محرومین و یک میلیون و 579 هزار و 454 سبد بهداشتی هم در نقاط مختلف توزیع شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان اظهار کرد: همچنین در بحث مرمت و بهسازی مسکن محرومین توسط گروه های جهادی 140


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 هزار ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی قرارگاه همدلی بسیج کردستان انجام شد

10 هزار ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی قرارگاه همدلی بسیج کردستان انجام شد