مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 بهمن 1403 ساعت 19:452025-01-21سياسي

درخشش روی موج 7 میلیونی/ «نوسان» پس از آتش بس هم ادامه دارد


مدیر روابط عمومی معاونت سیما با اشاره به اهمیت تولید برنامه های مرتبط با طوفان الاقصی اظهار کرد: بازدید هفت میلیونی از برنامه «نوسان» که کاری از گروه اجتماعی شبکه دو محسوب می شود نشانگر موفقیت برنامه است.

- درخشش روی موج 7 میلیونی/ نوسان پس از آتش بس هم ادامه دارد مدیر روابط عمومی معاونت سیما با اشاره به اهمیت تولید برنامه های مرتبط با طوفان الاقصی اظهار کرد: بازدید هفت میلیونی از برنامه نوسان که کاری از گروه اجتماعی شبکه دو محسوب می شود نشانگر موفقیت برنامه است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، نشست خبری برنامه تلویزیونی نوسان و گفت وگوی بی واسطه عوامل این برنامه با مخاطبان در واحد 162 صداوسیما با حضور مدیرکل روابط عمومی صداوسیما، مدیر روابط عمومی معاونت سیما، تهیه کننده و کارگردان، مجری و نویسنده برنامه نوسان در اداره کل روابط عمومی صداوسیما برگزار شد.

در ابتدای این نشست حامد فاتحی، مدیر روابط عمومی معاونت سیما با اشاره به اهمیت تولید برنامه های مرتبط با طوفان الاقصی اظهار کرد: بازدید هفت میلیونی از برنامه نوسان که کاری از گروه اجتماعی شبکه دو محسوب می شود نشانگر موفقیت برنامه است.

تقدیر نماینده جنبش حماس در ایران، مقاومت اسلامی عراق و سفارت یمن ازجمله اتفاقات خوشی بود که پیرامون نوسان شکل گرفته است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخشش روی موج 7 میلیونی/ «نوسان» پس از آتش بس هم ادامه دارد

درخشش روی موج 7 میلیونی/ «نوسان» پس از آتش بس هم ادامه دارد