مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 بهمن 1403 ساعت 15:502025-02-09ورزشي

قارداشی: در پینگ پنگ، کارهای بزرگ کرده ایم


اتفاقات فراوان، رویدادهای معتبر و مسابقاتی که هر یک نیاز به توجه فراوان دارند.

همه مسائلی که مربوط به تنیس روی میز می شود، بهانه ای شد برای گفتگوی خبرگزاری دانشجو با مهرداد علی قارداشی رییس فدراسیون تنیس روی میز.

- اتفاقات فراوان، رویدادهای معتبر و مسابقاتی که هر یک نیاز به توجه فراوان دارند.

همه مسائلی که مربوط به تنیس روی میز می شود، بهانه ای شد برای گفتگوی خبرگزاری دانشجو با مهرداد علی قارداشی رییس فدراسیون تنیس روی میز.

تنیس روی میز در چه وضعی است؟بچه های تنیس روی میز در حال حاضر به مسابقات رنکینگ دار رفته اند.

آقای هدایی خیلی خوب بازی کرده و قهرمان چینی را شکست داده اند.

نوید شمس هم در این مسابقات حضور داشت.

هزینه سفرها چگونه است؟ چند درصد را وزارت ورزش و چند درصد را کمیته ملی المپیک می دهند؟ هزینه مسابقات مقدماتی آسیا، فینال آسیا، قهرمانی جهان و مسابقات انتخابی المپیک در همه رده ها صد درصد با خود فدراسیون است.

در طول سال نزدیک به 200 مسابقه داریم، که برخی از آن ها را از اسپانسرها کمک می گیریم و برخی را خانواده بازیکنان می دهند؛ اما این برای افراد عادی است و هزینه بازیکنان تیم ملی را فدراسیون می دهد.

 نمی توان گفت این رشته در یک سال چقدر برای فدراسیون هزینه دارد چون هر روز قیمت ها و بخصوص قیمت دلار تغییر می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قارداشی: در پینگ پنگ، کارهای بزرگ کرده ایم

قارداشی: در پینگ پنگ، کارهای بزرگ کرده ایم