مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 بهمن 1403 ساعت 10:302025-02-06اقتصادي

تب استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً فروکش کرده است


یک فعال حوزه ساخت و ساز با اشاره به گرایش سازندگان به سمت نماهای مدرن، گفت: استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً کم شده است.

- ایسنا/البرز یک فعال حوزه ساخت و ساز با اشاره به گرایش سازندگان به سمت نماهای مدرن، گفت: استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً کم شده است.

مهرداد ولییی در همایش بررسی چالش های صنعت ساخت و ساز که روز پنجشنبه 18 بهمن ماه در کرج برگزار شد؛ با بیان اینکه سازندگان با تمام مشکلات و سختی ها مشغول فعالیت هستند؛ گفت: سازندگان البرز در حال تلاش برای کاهش بافت های فرسوده و قولنامه ای و جایگزینی آنها با سازه های محکم و استاندارد هستند.

وی با بیان اینکه بافت های فرسوده امروز به یک معضل بزرگ در کرج تبدیل شده است؛ خاطرنشان کرد: همه سازندگان باید برای بهبود این وضعیت و ساخت سازه های انبوه در بافت های فرسوده و ریزدانه دست در دست هم دهند.

رییس انجمن صنفی سازندگان استان البرز با تأکید بر لزوم حمایت سازمان نظام مهندسی و بانک ها از حرکت به سمت ساماندهی بافت های فرسوده، گفت: با توجه به مسائل مربوط به ایمنی در بافت های فرسوده، هرچه زودتر باید به سمت بهبود این وضعیت برویم.

این فعال حوزه ساخت و ساز درباره استفاده بیش از حد از نمای رومی در کرج طی سال های اخیر، گفت: با توجه به فعالیت کمیته نما در شهرداری کرج و گرایش سازندگان به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تب استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً فروکش کرده است

تب استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً فروکش کرده است