مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 بهمن 1403 ساعت 07:452025-01-20بين الملل

جنگ ایران و عراق هنوز قربانی می گیرد!


فاطمه مرزبانی کارگردان «دیواره های مرز» عنوان کرد که این مستند درباره قربانیان مین های جنگ ایران و عراق در کردستان است.

- فاطمه مرزبانی کارگردان دیواره های مرز عنوان کرد که این مستند درباره قربانیان مین های جنگ ایران و عراق در کردستان است.

فاطمه مرزبانی تهیه کننده و کارگردان مستند دیواره های مرز در گفتگو باخبرنگار مهر گفت: مستند دیواره های مرز روایت رنج حاصل از انفجار مین بر بازماندگان جنگ است.

افرادی که در کردستان و مناطق مرزی قربانی انفجار مین شدند، در این مستند حضور دارند و مشکلات و زندگی آن ها به تصویر کشیده شده است.

وی تاکید کرد: در این مستند سعی کردم ضمن اینکه کشورم را به عنوان یکی از قربانیان مظلوم مین گذاری معرفی کنم، در عین حال چالش ها و مشکلات مربوط به بعضی سهل انگاری ها یا کم کاری ها در کشور را که یک واقعیت انکارناپذیر است، بیان کنم.

این فیلمساز درباره رویکرد مستند عنوان کرد: من در این مستند قصد هیچ گونه سیاه نمایی نداشتم و صرفاً هدف من این بود که مشکلات واقعی را برای آگاهی بخشی و توجه به این افراد یادآوری کنم.

وی درباره ایده ساخت مستند دیواره های مرز گفت: ایده ساخت این مستند زمانی برای من شکل گرفت که متوجه شدم علی رغم گذشت چندین سال از جنگ ایران و عراق، هنوز در کردستان مین های فعالی وجود دارد و افرادی قربانی ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جنگ ایران و عراق هنوز قربانی می گیرد!

جنگ ایران و عراق هنوز قربانی می گیرد!