مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 بهمن 1403 ساعت 00:002025-02-15اقتصادي

متوسط شیوع تنبلی چشم در ایران 2.5 درصد پایین تر از متوسط جهانی


همه کشورها به دنبال داشتن جامعه، دولت و مردم قوی هستند و راه رسیدن به این هدف نیز مردمی سازی، کوچک کردن دولت و واگذاری کارها به مردم است.

- همه کشورها به دنبال داشتن جامعه، دولت و مردم قوی هستند و راه رسیدن به این هدف نیز مردمی سازی، کوچک کردن دولت و واگذاری کارها به مردم است.

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: از زمان تاسیس بهزیستی تا امروز 57 میلیون نفر از جمعیت کشور، خدمات غربالگری بینایی دریافت کرده اند در نتیجه این تلاش شیوع تنبلی چشم در ایران 1.

5 درصد بوده در حالی که متوسط آن در دنیا چهار درصد است.

  سیدجواد حسینی روز شنبه در حاشیه افتتاح دهمین مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن آذربایجان شرقی در تبریز، در گفت و گو با ایرنا، همچنین در خصوص افتتاح این مرکز روانی، اظهار کرد: با کمک بخش خصوصی و مساعدت سازمان بهزیستی در برقراری یارانه مثل سایر مراکز نگهداری بیماران روانی مزمن راه اندازی شده است.

  وی افزود: ویژگی مهم سازمان بهزیستی این است که مردمی سازی دولت در آن بیشتر از سایر سازمان ها و وزارتخانه ها تحقق یافته است.

  وی تاکید کرد: همه کشورها به دنبال داشتن جامعه، دولت و مردم قوی هستند و راه رسیدن به این هدف نیز مردمی سازی، کوچک کردن دولت و واگذاری کارها به مردم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متوسط شیوع تنبلی چشم در ایران 2.5 درصد پایین تر از متوسط جهانی

متوسط شیوع تنبلی چشم در ایران 2.5 درصد پایین تر از متوسط جهانی