مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 بهمن 1403 ساعت 19:102025-02-03سياسي

دو عامل «علم و ایمان» برای تشکیل و رشد انسانیت لازم است


دو عامل «علم و ایمان» برای تشکیل و رشد انسانیت لازم است و آگاهی ها و گرایشها فصل ممیّز انسان معرفی شده است.

- مشگین شهر - مدرس حوزه و دانشگاه گفت: دو عامل علم و ایمان برای تشکیل و رشد انسانیت لازم است و آگاهی ها و گرایشها فصل ممیّز انسان معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حافظ توحیدی بعد از ظهر دوشنبه در دوره انسان شناسی (من کیستم) که در سالن تبلیغات اسلامی مشگین شهر برگزار شد، اظهار کرد: شناخت قواعد و اجرای قواعد در مبدا مسیر و مقصد برای رشد و رسیدن به خود ضروری است.

وی افزود: انسان باید در این عالم هم خود را و هم خدا را بیابند بیابد و در مسیر زندگی تلاش کنند تا ارتباطشان با خدا قطع نشود.

حجت الاسلام توحیدی انسان را محور و موضوع اخلاق دانست و گفت: اخلاق را باید دید نه اینکه نشست و از آن گفت و از آنجایی که محور اخلاق انسان است لاجرم نیاز به شناخت موضوع و نسبت آن با اخلاق بسیار ضروری است.

وی با اشاره به اینکه دو عامل علم و ایمان برای تشکیل و رشد انسانیت لازم است، افزود: آگاهی ها و گرایش ها فصل ممیّز انسان معرفی شده است.

یکی از نخستین مراحل انسان شناسی، شناخت اجزا تشکیل دهنده وجود او و قابلیت های هرکدام است و واضح است که وجود انسان منحصر در این ظاهر مادی نیست و شخصیت حقیقی ما را روح و روان و ابعاد غیرمادی تشکیل می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دو عامل «علم و ایمان» برای تشکیل و رشد انسانیت لازم است

دو عامل «علم و ایمان» برای تشکیل و رشد انسانیت لازم است