مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 13:052025-02-05اقتصادي

4 پست اسکله رمپ بندر دیر به بهره برداری رسید


همزمان با دهه فجر، پروژه احداث چهار پست اسکله رمپ بندر دیر، به عنوان یکی از مهم ترین کانون های صادراتی ایران به حوزه خلیج فارس، به ویژه کشور قطر، - بوشهر- همزمان با دهه فجر، پروژه احداث چهار پست اسکله رمپ بندر دیر، به عنوان یکی از مهم ترین کانون های صادراتی ایران به حوزه خلیج فارس، به ویژه کشور قطر، به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر ، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر صبح چهارشنبه در این آیین با تبریک دهه فجر اظهار کرد: این پروژه به طول 100، عرض 17 متر و با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان اجرا شده است.

محمد شکیبی نسب با بیان اینکه در فاز دوم این پروژه از مجموع چهار پست رمپ اسکله احداث شده است گفت: ظرفیت سه پست ویژه شناورهای تا یک هزار تن و ظرفیت پست دیگر تا دو هزار تن است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در راستای اجرای چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر، 46 هزار مترمکعب لایروبی در محدوده اسکله انجام شده و عمق آب در حوضچه و پای اسکله های مذکور به منفی پنج متر رسیده است.

شکیبی نسب ادامه داد: این اقدام موجب بهبود دسترسی شناورهای بزرگ تر به این بندر شده و موقعیت استراتژیک بندر دیر را در صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس، به ویژه قطر، تقویت می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 پست اسکله رمپ بندر دیر به بهره برداری رسید

4 پست اسکله رمپ بندر دیر به بهره برداری رسید