مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 بهمن 1403 ساعت 23:352025-02-04سياسي

تهدید بزرگ فرونشست با انتقال سالیانه 400 میلیون مترمکعب آب از البرز به تهران


به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجوعلیرضا عباسی بعد از ظهراز امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز که در سالن جلسات شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، - نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: 400 میلیون مترمکعب آب از البرز به تهران می رود و از این طریق خسارت های پنهان به این استان وارد می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجوعلیرضا عباسی بعد از ظهراز امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز که در سالن جلسات شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، اظهار کرد: سه دهم درصد مساحت کشور، چهار درصد جمعیت کشور و سالانه 120 تا 140 هزار مهاجرت داریم؛ جاده خدمات استان البرز به تهران و سایر استان های کشور یک طرفه است و در حق این استان اجحاف می شود.

وی افزود: 400 میلیون مترمکعب آب از البرز به تهران می رود و از این طریق خسارت های پنهان به این استان وارد می شود؛ با این کار سطح سفره های آب زیرزمینی کاهش و باعث افزایش فرونشست زمین شده و خواهد شد.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مدرسه حضرت خدیجه در خرمدشت یکی از نمونه های آن است که مدرسه دچار فرونشست زمین شده بود و حدود بیش از 100 میلیارد تومان برای آن از بودجه های استانی هزینه گردید؛ نیرو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهدید بزرگ فرونشست با انتقال سالیانه 400 میلیون مترمکعب آب از البرز به تهران

تهدید بزرگ فرونشست با انتقال سالیانه 400 میلیون مترمکعب آب از البرز به تهران