مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 بهمن 1403 ساعت 12:052025-02-18سياسي

توهمات یک شاهزاده / رضا پهلوی به دنبال چیست؟


مسیح علی نژاد نیز بعدها فاش کرد که «نخستین نفری که از این گروه خارج شد آقای پهلوی بود.

» - مسیح علی نژاد نیز بعدها فاش کرد که نخستین نفری که از این گروه خارج شد آقای پهلوی بود.

 عصر ایران ؛ جلیل بیات - در روزهای اخیر رضا پهلوی هیاهوی بسیاری برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ راه انداخته و برگزارکنندگان این اجلاس را برای پس گرفتن دعوت از او متهم کرده که از جمهوری اسلامی حمایت می کنند.

او این اقدام را تلاشی برای به حاشیه راندن و خاموش کردن صدای مردم ایران دانسته است.

البته مشخص نیست چه وقت و چگونه او نماینده صدای مردم ایران شده که عدم حضورش در این اجلاس به معنای خاموش کردن آن شده است.

هرچند جای تاسف است که هرگاه زندگی مردم ایران دچار مشکل و سختی می شود، عده ای در آن سوی آب مثل قارچ سبز می شوند و متولی منافع و صدای مردم ایران می شوند.

    با این حال مشخص نیست رضا پهلوی که داعیه رهبری مردم ایران برای دستیابی به آزادی و دموکراسی را دارد در چهار دهه گذشته دقیقا چه فعالیت های ملموس و مشخصی برای نیل به این اهداف داشته و دستاوردهای آن چیست؟ او در حالی مدعی حمایت از مردم ایران شده که حتی سایت رسمی اش صرفا به زبان انگلیسی است و زبان فارسی در آن جایگاهی ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توهمات یک شاهزاده / رضا پهلوی به دنبال چیست؟

توهمات یک شاهزاده / رضا پهلوی به دنبال چیست؟