مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 بهمن 1403 ساعت 08:052025-02-11اقتصادي

فعالیت 710 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در آذربایجان غربی


رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر 710 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان فعالیت دارند.

- ایسنا/آذربایجان غربی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر 710 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان فعالیت دارند.

خسرو شهبازی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا افزود: آذربایجان غربی با فعالیت 710واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از قطب های صنایع تبدیلی و تکمیلی در کشور محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه علی رغم فرصت ها و ظرفیت ها موجود می توان،توان ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی را بیش از ظرفیت موجود افزایش داد، یادآورشد: در سال 1401در مجموع ظرفیت واحدهای سورت و بسته بندی استان 22 هزار تن بود که با اقدامات و حمایت های انجام شده در حال حاضر ظرفیت این واحدها 14برابر شده و به 320هزار تن در سال و تعداد 54واحد رسیده است.

شهبازی با تاکید به اینکه 40 واحد از مجموع واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی استان در بخش تولید پوره وکنسانتره فعالیت دارند، تصریح کرد: ظرفیت تولید این واحدها 254هزار تن است.

وی ادامه داد: همچنین در سطح استان 478واحد سردخانه با ظرفیت یک میلیون و 180هزار تن فعال است که استان در این بخش به یک وضعیت ایده آل رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت 710 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در آذربایجان غربی

فعالیت 710 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در آذربایجان غربی