مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 بهمن 1403 ساعت 09:352025-02-08اقتصادي

فعالیت 1330 واحد تولیدی در شهرک های صنعتی آذربایجان غربی


مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی گفت: از هزار و 533 واحد به بهره برداری رسیده در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان، در حال حاضر هزار و 330 واحد فعال است.

- فعالیت 1330 واحد تولیدی در شهرک های صنعتی آذربایجان غربی ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی گفت: از هزار و 533 واحد به بهره برداری رسیده در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان، در حال حاضر هزار و 330 واحد فعال است.

امیر شهسوار جلاوت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه واحدهای فعال بیشتر در زمینه صنایع غذایی و کانی های غیرفلزی فعالیت می کنند، گفت: 28 هزار و 69 نفر در واحدهای فعال موجود در این شهرک ها و نواحی مشغول به کار هستند که این آمار نشان از جایگاه صنعت در آذربایجان غربی دارد.

وی با اشاره به اینکه 27 شهرک و ناحیه صنعتی در آذربایجان غربی وجود دارد، ادامه داد: در حال حاضر 2 هزار و 648 هکتار از زمین های این استان در اختیار این تعداد شهرک و ناحیه صنعتی است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی ادامه داد: استفاده از فناوری های نوین، بهبود کیفیت محصولات تولیدی، افزایش مزیت رقابتی تولیدکنندگان و استانداردسازی واحدها و تولیدات از مهمترین عوامل توسعه صادرات و ورود به بازارهای بین المللی به شمار می رود که باید مورد توجه تولیدکنندگان قرار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت 1330 واحد تولیدی در شهرک های صنعتی آذربایجان غربی

فعالیت 1330 واحد تولیدی در شهرک های صنعتی آذربایجان غربی