مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 بهمن 1403 ساعت 12:452025-02-03فناوري

خلیج فارس می تواند نیروی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی باشد


وزیر ارتباطات با اشاره به همکاری های مشترک در زمینه هوش مصنوعی گفت: در آینده منطقه خلیج فارس می تواند به عنوان نیرویی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی ظاهر شود.

- خلیج فارس می تواند نیروی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی باشد وزیر ارتباطات با اشاره به همکاری های مشترک در زمینه هوش مصنوعی گفت: در آینده منطقه خلیج فارس می تواند به عنوان نیرویی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی ظاهر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران روز دوشنبه (امروز) در کنفرانس بین المللی یک روزه کریدور ایران 2025 در دبی با مخاطب قرار دادن مسئولان ارشد و مدیران اپراتورهای 15 کشور حوزه خلیج فارس و منطقه خاورمیانه از اهمیت توسعه همکاری های مشترک با محوریت هوش مصنوعی سخن گفت.

سیدستار هاشمی در این رویداد تخصصی که به ابتکار شرکت ارتباطات زیرساخت ایران برگزار شد، بر نقش کلیدی ایران در توسعه فناوری های نوین ارتباطی به ویژه بهره برداری از ظرفیت های متنوع هوش مصنوعی در همکاری های متقابل با کشورهای منطقه خلیج فارس تاکید کرد.

وزیر ارتباطات با اشاره به پتانسیل های بالای ایران در حوزه بهره برداری از هوش مصنوعی، خواستار تقویت همکاری های منطقه ای برای تبدیل منطقه خلیج فارس به یک قطب پیشرو در عرصه هوش مصنوعی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خلیج فارس می تواند نیروی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی باشد

خلیج فارس می تواند نیروی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی باشد