مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 12:412025-01-22سياسي

هشدار شهرداری منطقه 15 تهران در مورد آلایندگی کارخانه سیمان


آلودگی کارخانه سیمان، سلامت شهروندان مشیریه را تهدید می کند و شهرداری منطقه 15 برای مقابله با آن اقدامات قانونی را آغاز کرده است.

- آلودگی کارخانه سیمان، سلامت شهروندان مشیریه را تهدید می کند و شهرداری منطقه 15 برای مقابله با آن اقدامات قانونی را آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، پس از شکایات متعدد اهالی مشیریه درباره آلایندگی های گسترده کارخانه سیمان، اقدامات قانونی فوری را برای مقابله با این تهدیدات زیست محیطی و حفاظت از سلامت شهروندان آغاز کرده است.

در سال 1400، کارخانه سیمان به بهانه انجام عملیات آسیاب مصالح در فاز هفت اعلام کرده بود که سایر فعالیت های آلاینده آن به حالت غیر فعال در می آید.

این ادعا به تأیید سازمان حفاظت محیط زیست نیز رسیده بود و در ابتدا به نظر می رسید که فعالیت های آلاینده این کارخانه متوقف شده است.

اما در واقعیت، پس از مدت کوتاهی، شاهد احیای مجدد آلایندگی های این کارخانه و تهدید جدی سلامت شهروندان بودیم.

حدود دو ماه پیش، اهالی مشیریه با شدت بیشتری از آغاز دوباره فعالیت های آلاینده کارخانه سیمان خبر دادند و اعلام کردند که گرد و غبار، دود و سایر آلاینده ها به فضای عمومی و خانه های شهروندان پراکنده شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار شهرداری منطقه 15 تهران در مورد آلایندگی کارخانه سیمان

هشدار شهرداری منطقه 15 تهران در مورد آلایندگی کارخانه سیمان