مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 بهمن 1403 ساعت 11:412025-02-16اقتصادي

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ


پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

- به گزارش خبرنگار مهر محمد صادق مفتح، قائم مقام وزارت صمت در همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی با بیان اینکه امروز یکی از مشکلات کشور در بخش تولید گرانی قیمت ها و کاهش قدرت خرید مردم است، اظهار داشت: این مشکل به شدت بر فعالیت و تولید بنگاه های اقتصادی اثر گذاشته است و کاهش قدرت خرید مردم منجر به کاهش تقاضا می شود.

وی ادامه داد: افزایش قیمت ها به شدت بازار تولید را تحت تأثیر می گذارد و مشکلی دیگری را بر مشکلات تولید کشور اضافه می کند و امروز با توجه به این شرایط بحث فروش و استمرار تولید یک نگرانی جدی محسوب می شود و با کاهش قدرت پول ملی این مشکل جدی تر خواهد شد.

قائم مقام وزارت صمت تاکید کرد: در این شرایط یکی از راهکارها برای استمرار تولید به امید ایجاد فضای بازتر و ادامه حیات بنگاه های تولیدی، بحث استفاده از ظرفیت لیزینگ است.

تا کنون بنگاه های لیزینگ در خودرو فعال بودند و باید این نقش لیزینک در بخش لوازم خانگی و مصرفی هم پر رنگ شود چراکه کاهش قدرت خرید مردم به شدت تولید را تحت تأثیر قرار داده و الان با نگرانی استمرار فروش و ادامه حیات بنگاه های تولیدی مواجه هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ