مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 بهمن 1403 ساعت 14:452025-02-12پزشكي

معاون وزیر بهداشت: شانس اعتیاد در جوانان محلات آسیب خیز 5 تا 6 برابر بیشتر است


در محله ای که اعتیاد در آن بیشتر است، شانس اعتیاد جوانان و افرادی که در آن محله زندگی می کنند، 5 تا 6 برابر محله ای است که چنین مشکلی ندارند.

- معاون وزیر بهداشت: شانس اعتیاد در جوانان محلات آسیب خیز 5 تا 6 برابر بیشتر است در محله ای که اعتیاد در آن بیشتر است، شانس اعتیاد جوانان و افرادی که در آن محله زندگی می کنند، 5 تا 6 برابر محله ای است که چنین مشکلی ندارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برنامه این وزارتخانه برای ایجاد مراکز منتخب با رویکرد کاهش آسیب خبر داد.

  به گزارش ایسنا، علیرضا رییسی در افتتاحیه هفدهمین کنگره دانش اعتیاد با بیان اینکه باید از همه داشت موجود دنیا در جهت بهبود وضعیت خود استفاده کنیم، گفت: از منظر بهداشت، در حوزه پیشگیری نیاز به تلاش بیشتری وجود دارد؛ نیاز است بیشتر از این ها در حوزه پیشگیری کار کنیم، زیرا ظرفیت بزرگی داریم؛ 35 هزار مرکز بهداشت، خانه بهداشت و پایگاه و مراکز خانه سلامت در سراسر کشور وجوددارد لذا این شبکه گستره در اختیار ماست.

  معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تاکید بر محله محوری، ادامه داد: در حوزه اعتیاد، مسائل بسیار پیچیده است، اما رویکردی که باید در حوزه بهداشت داشته باشیم این است که اگرچه منابع محدود است اما می توان با یک مدیریت و برنامه ریزی درست به هدف زد؛ یعنی 


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر بهداشت: شانس اعتیاد در جوانان محلات آسیب خیز 5 تا 6 برابر بیشتر است

معاون وزیر بهداشت: شانس اعتیاد در جوانان محلات آسیب خیز 5 تا 6 برابر بیشتر است