مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 بهمن 1403 ساعت 12:202025-02-08سياسي

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسراییل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود!


در نشست سوم فی رحاب المقاومه ، که با موضوع تاثیرات انقلاب اسلامی بر پیشبرد مقاومت و احیای قضیه فلسطین و به همت مجمع جهانی قادمون برگزار شد، - مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسراییل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود! در نشست سوم فی رحاب المقاومه ، که با موضوع تاثیرات انقلاب اسلامی بر پیشبرد مقاومت و احیای قضیه فلسطین و به همت مجمع جهانی قادمون برگزار شد، فاطمه الصمادی، مسئول میز ایران در شبکه الجزیره، به تحلیل ابعاد مختلف رابطه انقلاب اسلامی ایران و مسئله فلسطین پرداخت.

گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو: در نشست سوم فی رحاب المقاومه ، که با موضوع تاثیرات انقلاب اسلامی بر پیشبرد مقاومت و احیای قضیه فلسطین و به همت مجمع جهانی قادمون برگزار شد، فاطمه الصمادی، مسئول میز ایران در شبکه الجزیره، به تحلیل ابعاد مختلف رابطه انقلاب اسلامی ایران و مسئله فلسطین پرداخت.

وی در این نشست با اشاره به اینکه موضوع فلسطین از همان آغاز انقلاب اسلامی ایران جایگاه برجسته ای در گفتمان انقلاب داشته است، گفت: وقتی درباره انقلاب اسلامی ایران صحبت می کنیم، موضوع فلسطین به صورت برجسته و بسیار آشکار در این بحث حضور دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسراییل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود!

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسراییل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود!