مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 بهمن 1403 ساعت 06:302025-02-08ورزشي

مریم طوسی: پس از سالها تصمیم گرفتم برای ایران بدوم/ حمایت نشدن کارم را سخت می کند


دوومیدانی کار باسابقه ایران که پس از سال ها دوری به عرصه مسابقات بازگشته و امسال هم در اولین مسابقه فصل خود رکورد ملی 200 متر داخل سالن زنان ایران را در آمریکا ارتقاء داد، - مریم طوسی: پس از سالها تصمیم گرفتم برای ایران بدوم/ حمایت نشدن کارم را سخت می کند دوومیدانی کار باسابقه ایران که پس از سال ها دوری به عرصه مسابقات بازگشته و امسال هم در اولین مسابقه فصل خود رکورد ملی 200 متر داخل سالن زنان ایران را در آمریکا ارتقاء داد، گفت: با توجه به رکوردهایی که سال گذشته زدم و مدال هایی که به دست آوردم، تصمیم گرفتم بعد از سال ها دوری دوباره برای ایران بدوم اما متاسفانه هیچ حمایتی از سمت ایران نشدم که این کار من را سخت می کند.

مریم طوسی دونده سرعت ایران در مسابقات دوومیدانی داخل سالن آمریکا موفق شد رکورد ملی ماده 200 متر داخل سالن زنان ایران را ارتقاء بدهد.

طوسی در این مسابقات با ثبت زمان 23.

63 ثانیه رکورد قبلی ایران را که با 25.

40 ثانیه در سال 1382 توسط مائده چاوشی زاده ثبت شده بود، را پس از 21 سال شکست.

البته فدراسیون دوومیدانی اعلام کرده پس از تست منفی دوپینگ این رکورد ر ثبت می کند.

طوسی در مورد این رکوردشکنی به خبرنگار ایسنا گفت: خدا را شکر توانستم در اولین مسابقه فصلم رکورد ایران را بعد از 21 سال جابه جا کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مریم طوسی: پس از سالها تصمیم گرفتم برای ایران بدوم/ حمایت نشدن کارم را سخت می کند

مریم طوسی: پس از سالها تصمیم گرفتم برای ایران بدوم/ حمایت نشدن کارم را سخت می کند