مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 بهمن 1403 ساعت 09:052025-01-20سياسي

درخواست بازاریان تهران برای حضور آیت الله خوانساری؛ درس مکاسب میراث این عالم فرزانه بود


مراسم بزرگداشت و نکوداشت آیت الله سید احمد خوانساری در مسجد سید عزیزالله بازار تهران برگزار شد.

- درخواست بازاریان تهران برای حضور آیت الله خوانساری؛ درس مکاسب میراث این عالم فرزانه بود مراسم بزرگداشت و نکوداشت آیت الله سید احمد خوانساری در مسجد سید عزیزالله بازار تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مراسم بزرگداشت و نکوداشت آیت الله سید احمد خوانساری، عالم برجسته، در مسجد سید عزیزالله بازار تهران با حضور جمع کثیری از علاقه مندان، روحانیون و شخصیت های مذهبی برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق آغاز شد که در آن به بیان فضائل و اندیشه های والای آیت الله خوانساری پرداخته شد.

این استاد دانشگاه و حوزه در سخنرانی خود با مروری بر احوالات آیت الله سید احمد خوانساری، توضیح داد که چگونه ایشان به درخواست بازاریان توسط آیت الله بروجردی به تهران آمد و در مسجد سید عزیزالله مستقر شد.

وی افزود: آیت الله خوانساری به رتق و فتق امور معنوی و مذهبی مردم پرداخت و درس مکاسبی در بازار برقرار کرد و نقش بسیار مهمی در مبارزه با نظام ستمشاهی و شاهنشاهی و کمک به نهضت امام خمینی ایفا کرد.

حجت الاسلام موسوی مطلق تاکید کرد که مهمترین ویژگی آیت الله خوانساری تقوا بود تا جایی که امام خمینی در مورد ایشان گفته است: ما صحبتمان در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست بازاریان تهران برای حضور آیت الله خوانساری؛ درس مکاسب میراث این عالم فرزانه بود

درخواست بازاریان تهران برای حضور آیت الله خوانساری؛ درس مکاسب میراث این عالم فرزانه بود