مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1403 ساعت 13:202025-02-05سياسي

پروتیین در امنیت غذایی جایگاه ویژه ای دارد


رییس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: پروتیین در امنیت غذایی جایگاه اول و ویژه ای دارد و باید حساسیت زیادی روی جامعه هدف که مصرف کنندگان هستند، - ایسنا/البرز رییس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: پروتیین در امنیت غذایی جایگاه اول و ویژه ای دارد و باید حساسیت زیادی روی جامعه هدف که مصرف کنندگان هستند، داشته باشیم.

علیرضا رفیعی پور روز چهارشنبه 17 بهمن ماه در مراسم افتتاح مرکز ملی تأمین هسته های اولیه سالم و اصیل گیاهان باغی و آزمایشگاه همکار دامپزشکی آنزیم ها و افزودنی های زیستی که در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در کرج برگزار شد، گفت: موضوعی که در سازمان دامپزشکی برای ما اهمیت دارد این است که درحوزه پروتیین حیوانی 100 درصد مسئولیت داریم.

چرا که پروتیین در امنیت غذایی جایگاه اول و ویژه ای دارد و باید حساسیت زیادی روی جامعه هدف که مصرف کنندگان هستند، داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه نفوذ دانش رتبه اول جنگ و برتری بین تمدن ها را به خود اختصاص داده است، افزود: این امر مهم با توجه به شرایطی که در آن قرار داریم، قطع به یقین با تکیه بر توانایی و دانش بومی محقق خواهد شد و خیلی از مواردی را که فکر می کنیم تهیه آن با واردات امکان پذیر است، در حال حاضر به مرحله ای رسیده که نفوذ دانش، تولید و ساخت آن را در کشور امکان پذیر کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروتیین در امنیت غذایی جایگاه ویژه ای دارد

پروتیین در امنیت غذایی جایگاه ویژه ای دارد