مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 بهمن 1403 ساعت 11:312025-02-16اقتصادي

21 کارخانه آرد در مازندران فعال است


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به نظارت بر روند انبارگردانی در کارخانه های آرد استان شمار این واحدها را در استان 21 کارخانه اعلام کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عباسعلی وفایی نژاد صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از کارخانجات آرد استان و نظارت بر روند انبارگردانی و شمارش موجودی گندم اظهار کرد: انبارگردانی گندم اقدامی ضروری برای شفاف سازی وضعیت ذخایر، حفظ امانت داری در مدیریت گندم دولتی و پیشگیری از هرگونه هدر رفت یا تخلف در این حوزه است.

وی همچنین افزود: فرآیند انبارگردانی، علاوه بر کنترل میزان موجودی گندم، به بهبود روش های نگهداری و کاهش ضایعات نیز کمک می کند.

نظارت دقیق بر نحوه ذخیره سازی، بررسی مغایرت ها و ثبت اطلاعات به صورت شفاف از جمله مواردی است که در این فرآیند مورد توجه قرار می گیرد.

وفایی نژاد به اهداف اصلی این طرح اشاره کرد و گفت: ایجاد شفافیت در مدیریت گندم امانی، نظارت بر نحوه توزیع و مصرف این محصول، حفظ ذخایر استراتژیک و ارتقای بهره وری در زنجیره تأمین و همچنین، جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی و بهبود سیستم های نگهداری از دستاوردهای اجرای انبارگردانی محسوب می شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین ضمن قدردانی از همکاری کارخانجات آرد در این زمینه، بر لزوم هماهنگی مستمر میان و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

21 کارخانه آرد در مازندران فعال است

21 کارخانه آرد در مازندران فعال است